We shoot for succes! How about you?

Wie zijn wij?

Bij Lacrosse Academy geven we clinics aan diverse groepen; BSO’s, lagere en middelbare scholen, studenten, LO-docenten, en zelfs vrijgezellenfeesten! Elke clinic is weer een nieuwe uitdaging, waarin sporten met plezier de hoofdrol speelt.

Naast het geven van clinics zijn we bij Lacrosse Academy continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de sport zo goed mogelijk te laten groeien. Zo kunnen startende spelers en scholen bij ons terecht voor sticks, ballen, goals en andere materialen die nodig zijn. 

Ook verzorgen wij coaching en trainers cursussen en werken we nauw samen met de Nederlandse Lacrosse Bond in het organiseren van verschillende evenementen. 

Wie vormt ons team?

Onze clinics worden verzorgt door onze instructeurs.
We zijn erg trots om te kunnen vermelden dat ons instructeursteam grotendeels bestaat uit spelers die in het nationaal team spelen of hebben gespeeld! Wat niet uitsluit dat al onze instructeurs de hoogste kwaliteit en enthousiasme leveren.

We werken graag met enthousiaste spelers zodat zij geen tijd hoeven op te offeren voor een bijbaan waarbij ze niet op het veld staan. 

Naast onze instructeurs hebben we een twee-koppig Marketing team die de gaafste dingen laten zien! Er zijn twee mensen verantwoordelijk voor de administratie en een wisselend aantal enthousiastelingen bezig met projecten en initiatieven. 

Wat kan je van ons verwachten?

Bij Lacrosse Academy werken we veel met studenten. Dit betekend dat we alle begrip hebben voor tentamen weken waar je graag wat extra focust op school i.p.v. werk. Zolang we goed blijven overleggen is er niks onmogelijk!

Dit betekend ook dat we een lerende organisatie zijn. Wat inhoud dat fouten maken mag! Zolang we er iets van opsteken. We zijn daarom eerlijk en open in wat we doen en wat we denken. Op deze manier leren we allemaal van elkaar en zorgen we gezamelijk voor een top resultaat!

Daarom zijn we gek op initiatieven! Er is geen enkel idee onmogelijk dus zie je ergens een kans om Lacrosse te laten groeien? Geef direct een gil! Dan kijken we samen hoe we het idee tot het beste resultaat kunnen brengen. 

Take the shot!

Instructeur

Speel jij lacrosse en vind je het leuk om samen met enthousiaste collega’s jouw favoriete sport aan mensen te leren?

Herken jij jezelf in de volgende omschrijving:

  • Een lacrosse-speler met speelervaring,
  • Geniet ervan om kinderen en volwassenen een nieuwe sport te leren,
  • Goed in het aansturen van groepen,
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal,
  • Goede beheersing van Engels is een pré.

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als nieuwe instructeur wordt je eerst gekoppeld aan een buddy die je de fijne kneepjes van de clinics leert. Zodra je laat zien dat je deze onder de knie hebt mag je zelfstandig clinics geven. 
Vanuit onze planner worden alle aanvragen doorgezet naar de instructeurs. De instructeurs kunnen zelf bepalen welke clinics ze willen geven en welke niet in de agenda passen. Zo zorgen we voor een flexibele planning waarin jij zelf meer clinics kan geven wanneer dit jou uitkomt. 

Bij Lacrosse Academy werken we veel met studenten. Dit betekend dat we alle begrip hebben voor tentamen weken waar je graag wat extra focust op school i.p.v. werk. Zolang we goed blijven overleggen is er niks onmogelijk!

Heb jij al veel ervaring met het geven van clinics en wil je graag verder ontwikkelen? Reageer dan ook via de button op deze vacature. Naast het verzorgen van clinics aan leerlingen van lagere en middelbare scholen, organiseren we ook clinics voor docenten van Lichamelijke Opvoeding, cursussen voor coaches en trainers die willen starten of ook willen doorgroeien naar het volgende niveau. 

We bieden een een vergoeding van €10,- tot €20,- per uur afhankelijk van jouw niveau als instructeur. Daarnaast vergoeden we alle reiskosten naar en van clinic locaties. Alle materialen liggen bij ons in de bus dus je hoeft nooit lastig te doen met sticks, goals en spelmateriaal in het OV.  

Locatie
We geven clinics door heel Nederland, dus zijn we ook op zoek naar instructeurs door heel Nederland. Het hebben van een rijbewijs is daarom een grote pré maar zeker geen vereiste.

Spreekt deze vacature je aan? 
Solliciteer dan nu via onderstaande button en mail ons met een korte omschrijving van jezelf en waarom je het leuk zou vinden om met ons clinics te geven, dan nemen wij contact met je op!

P.S. Kan je wel lacrossen maar heb je nog nooit training gegeven? En lijkt het je wel geweldig om dat te leren? Daar kunnen wij je bij helpen! In samenwerking met de Nederlandse Lacrosse Bond geven wij Train de Trainer cursussen, waarbij je wordt opgeleid tot instructeur. Mail bij interesse naar events@lacrosse-academy.nl en dan houden wij je op de hoogte wanneer er Train de Trainer dagen zijn.

Planner

Zoek jij een baan waar je niet voor hoeft te reizen? Waar je zelf je werktijden bepaalt en volledig flexibel bent? Werk je graag met enthousiaste collega’s en vind je sport leuk?

Herken jij jezelf in de volgende omschrijving:

  • Je bent communicatief vaardig en klantgericht,
  • Je bent een teamspeler en enthousiast in het verspreiden van Lacrosse,
  • Je bent leergierig en neemt graag initiatief,
  • Je bent doelgericht en kan overzicht houden op verschillende processen.

Dan zijn wij op zoek naar jou!

We zijn opzoek naar iemand die de planning en organisatie van de clinics op zich wilt nemen. Je komt te werken in een jong en dynamisch team waarbij je verantwoordelijk bent voor het verwerken van de aanvragen en het plannen van onze instructeurs. De aanvragen komen binnen per mail waardoor je zelf kan bepalen waar je wilt werken, zolang er maar internet is! 

Na de introductieperiode waarin je kennis maakt met het bedrijf, jouw nieuwe collega’s en de werkzaamheden, kan je zelfstandig aan de slag. Je krijgt van ons een telefoon en een laptop maar je mag ook je eigen devices gebruiken. Omdat het contact per mail verloopt mag je zelf bepalen waar en wanneer je werkt. 

We bieden een goede vergoeding voor het werk en er is veel ruimte om te groeien. We hebben elke 2 weken overleg waarin iedereen verteld wat ze afgelopen weken hebben gedaan en wat er de komende weken wordt verwacht. Hier worden ook veel initiatieven besproken en gekeken of en wanneer we deze kunnen inzetten. 

Spreekt deze vacature je aan? 

Solliciteer dan nu via onderstaande button en mail ons met een korte omschrijving van jezelf en waarom je het leuk zou vinden om bij ons te komen werken, dan nemen wij contact met je op!